Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bereikbaarheid

PER OPENBAAR VERVOER

Vanaf Centraal Station kunt u met tram 1, 2 of 5 tot de halte Prinsengracht. Het hotel bevindt zich aan de linkerkant op een kleine 200 meter lopen.

Vanaf Schiphol kunt u met de trein naar Centraal Station, en dan de tram. Of u kunt reizen met Bus 197 tot het 'Leidseplein' en vanaf daar is het hotel op 3 minuten lopen.

PER TAXI

Een taxi vanaf het Centraal Station kost ongeveer € 15,00 en vanaf Schiphol Luchthaven ca. € 45,00.

EIGEN VOERTUIG

Hotel Mozart heeft geen privé parkeerplaats. Er zijn echter een aantal mogelijkheden om uw voertuig te parkeren:

1) Parkeren op straat voor het hotel kost €36 per dag.

2) Parkeren in de parkeergarage in de buurt van het hotel kost €51 per dag.

3) Wij werken met de valet parkingservice “HOTELPARKING” waarbij uw voertuig bij het hotel wordt opgehaald en wordt geparkeerd op eigen beveiligd terrein van HOTELPARKING. De voertuig wordt teruggebracht op de dag van vertrek. Deze service kost €30 per dag. Reserveren is niet nodig.

4) Garage "Parking Centrum" bevindt zich nabij het centraal station van Amsterdam. Bezoek de website van garage https://www.parkingcentreamsterdam.com voor meer informatie.

5) Parkeer uw auto buiten het stadscentrum met goedkopere tarieven bij Park+Ride (P+R) garages. Ga naar de website https://www.amsterdam.nl/en/parking/park-and-ride/ voor meer informatie over de locaties van de P+R garages en de tarieven.