The New Kit hotel

The New Kit, een 58 meter hoge, 17 verdiepingen tellende, scheve woontoren.
Het nieuwe herkenningspunt voor de buurt, aldus het Parool.
Woningcorporatie Eigen Haard vondt dat er een icoon moest komen om Bos en Lommer sterker te verbinden met de stad binnen de ring en besloot daarom een wedstrijd onder architecten te houden.
HM Architecten kwam uiteindelijk met een witte woontoren van een meter of 60 hoog, die schuin naar de spoordijk helt, zodat het als het ware een baken vormt voor metrostation de Vlugtlaan.

De entree van het hotel bevindt zich aan de zijkant van het gebouw en kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.

Hotel de New Kit voorziet u graag van alle informatie rondom Amsterdam, zowel toeristisch, zakelijk of op elke andere manier. Voor extra reisinformatie en voordelige taxiritten kunt u altijd terecht bij de receptie. Wij hebben onze eigen parkeer ruimte, met plaats voor 10 auto’s – deze zijn echter alleen op aanvraag. Tram 7 en Bus 21 stoppen voor de deur en zijn het openbare vervoer richting het centrum van Amsterdam. Met Metro 50 bent u met 1 stop bij Station Sloterdijk om bijvoorbeeld naar Zaandam te gaan (Zaanse Schans) of naar het strand in de zomer en met 3 stops bent u op Station Lelylaan om vanuit daar met 1 halte op Schiphol te zijn.

 

Kijk gerust een op

https://www.hotelnewkit.nl

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen